Baie Welkom by Die LowCarb Kombuis !

ROMERIGE HOENDER-en-PAMPOEN SOP

By ©️ Leanda C. Retief
ROMERIGE HOENDER-en-PAMPOEN SOP picture

1 liter hoender aftreksel
700 g pampoen, in blokkies gesny
100 g ui, gekap
2 knoffelhuisies, fyngekap
4 takkies vars tiemie
2,5 ml droë origanum
300 g hoenderborsies, gaargemaak
15 ml droë pietiersielie
varsgerasperde swart peper
250 ml room

Plaas die hoender aftreksel in 'n kastrol en bring tot kookpunt. Voeg die pampoen, uie, knoffel, tiemie en origanum by. Kook vir ongeveer 10 minute tot die pampoen gaar en sag is. Verwyder van hitte en laat vir ongeveer 5 minute afkoel. Sny die hoender in klein stukkies. Voeg dit saam met die pietersielie, peper en room by die pampoen. Verpulp tot glad. Bedien warm.
8 Porsies * Per Porsie * Net Carbs 3.4g

Share on

Comments

No comments yet.
Click here to contact us on WhatsApp