Baie Welkom by Die LowCarb Kombuis !

SPINASIE-en-SAMPIOEN ONTBYT KASSEROL

By Leanda Retief
SPINASIE-en-SAMPIOEN ONTBYT KASSEROL picture

30 g botter
250 g vars baba spinasie, gewas en gekerf
250 g sampioene, gekerf
100 g uie, gekap
6 eiers
250 g roomkaas, saggemaak
250 g cheddar, gerasper
sout en peper na smaak

Voorverhit die oond tot 180°C. Smeer/Spuit 'n reghoekige oondvaste bak. Smelt die botter in 'n braaipan en soteer die uie en sampioene daarin tot sag en die vloeistof verdamp het. Voeg die spinasie by en soteer tot die spinasienet begin verwelk. Laat effens afkoel en dreineer. Klits die eiers en roomkaas saam. Voeg die kaas en spinasie mengsel by. Geur na smaak. Gooi die mensel uit in die bak. Bak vir 40-50 minute tot goudbruin en gestol. Bedien warm.
8 Porsies * Per Porsie * Net Carbs 4.0g
 

Share on

Comments

No comments yet.
Click here to contact us on WhatsApp